IPPE 2020

IPPE 2020

Van dinsdag 28 januari tot en met donderdag 30 januari 2020 staat JASA USA voor het eerst op de IPPE 2020 in Atlanta, Georgia USA. Wij demonstreren daar de JASA Sleever voor het verpakken van uw vlees-, vis- en kipproducten. U bent van harte welkom op onze stand, standnummer B3744.

International Production & Processing Expo 2020

De International Production & Processing Expo is de grootste jaarlijkse industriële kip- en vlees beurs ter wereld. Net als afgelopen jaar zal de IPPE ook in 2020 weer verdeeld zijn over 3 hallen met meer dan 1.300 exposanten en 32.000 bezoekers uit ongeveer 130 verschillende landen wereldwijd. IPPE brengt kopers en verkopers uit verschillende landen samen, waarbij de focus ligt op de nieuwste innovaties en netwerk kansen binnen de industrie.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten tijdens IPPE 2020.

Duurzaam vlees verpakken met de JASA Sleever

De state-of-the-art Sleever is de perfecte allround oplossing voor het duurzaam verpakken van al uw schalen. De in 2018 geïntroduceerde Sleever verwerkt tot 100 schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is bovendien een compacte plug-and-play machine en daardoor ook eenvoudig in te passen in vrijwel elke (bestaande) verpakkingslijn.

JASA is een autoriteit op het gebied van pre-glued sleeve techniek en daardoor is de Dutch designed Sleever een wereldwijd verkoopsucces. De Sleever is geheel aan te passen aan uw wensen en leverbaar als enkel- en dubbelbaans machine. De Sleever is verder energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

Door middel van een mooie kartonnen sleeve creëer je een herkenbaar product in het schap. De kartonnen sleeves zijn daarnaast de perfecte manier om uw producten niet alleen een duurzame uitstraling te geven, maar ook te voorzien van een duidelijke branding. De sleeve biedt verder ruimte voor productinformatie, de barcode, en extra’s zoals recepten.

sleever for meat

Tot ziens op IPPE 2020 in Atlanta!

Wij ontmoeten u graag op de IPPE 2020 in Atlanta, Georgia USA, standnummer B3744. Geen tijd om langs te komen, maar u heeft wel interesse in onze verpakkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.