Indagra 2019

Indagra 2019

Indagra, de grootste internationale beurs voor agrarische producten en machines van Roemenië vindt plaats van woensdag 30 oktober tot en met zondag 03 november. Exportmanager Natasja Boekel zal aanwezig zijn op de stand van onze distributeur Systec Agripack, waar de JASA Sleever gedemonstreerd zal worden.

Indagra 2019

Het grootste agrische evenement van Roemenië

Indagra is het grootste en belangrijkste agrarische evenement wat in Roemenië georganiseerd wordt in samenwerking met de Roemeense Kamer van Koophandel. Dit jaar zal het evenement voor de 24ste keer plaatsvinden. De beurs is geopend van 9:00 uur 's morgens tot 18:00 uur 's middags en op zondag sluit de beurs om 16:00 uur.

Tegelijkertijd met Indagra vindt ook de Indagra Food & Carneexpo 2019 plaats, een internationale beurs voor de voedselindustrie, de Expo Drink 2019, een beurs voor alcoholische en non alcoholische dranken en de Pack Show 2019, een evenement voor de verpakkingsindustrie. Totaal 4 evenementen onder 1 dak.

Tot ziens op Indagra in Boekarest.

U bent van harte welkom op de stand van Systec Agripack, waar Natasja u alles kan vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden voor uw producten. Heeft u geen tijd om Indagra te bezoeken, maar bent u wel geinteresseerd in onze verpakkingsmachines? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.