EMP

Empack Mechelen 2019

Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober staan wij op EMPACK in Mechelen, België. U kunt ons vinden op de stand van onze Belgische distributeur VanHemens, stand D050. Tijdens EMPACK wordt de JASA Sleever gedemonstreerd. Maikel van Wiggen zal namens JASA aanwezig zijn en uiteraard kan hij u alles vertellen over de Sleever en onze andere verpakkingsmachines en complete projecten. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de stand van VanHemens.

JASA Sleever

Be part of the future of packaging technology!

Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Daarnaast vindt Packaging Innovations plaats, een evenement waarbij de technologische verpakkingswereld van Empack gecombineert wordt met de creatieve 'minds of branding'.

Packaging Innovations laat u de nieuwste designs en meest innovatieve verpakkingsmaterialen zien om uw producten te verpakken. Door beiden evenementen te combineren is de Nekkerhal Brussels North tijdens deze dagen de grootste onmoetingsplek voor de gehele verpakkingsindustrie.

Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen wat u op Empack kunt verwachten.

Netwerken, kennis delen & innoveren

Tijdens Empack wordt er ingezet op een sterke bezoekerservaring. Tijdens beiden evenementen wordt er daarom een mix van netwerken, kennis delen en innoveren georganiseerd. Er zijn drie nieuwe iniatieven in het leven geroepen; Get Smart (in) Packaging, RetailDetail Food Congress en Pentawards conferenties.

Get Smart (in), is een netwerkevent met een seminar welke in samenwerking met Verpakking & Label Magazine (Roularta) wordt georganiseerd. Tijdens dit evenement zullen er interessante sprekers van verschillende bedrijven aan het woord komen, waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is. Aansluitend aan dit evenement volgt de uitreiking van de Belgische verpakkingsawards met een gala diner.

Op donderdag 24 oktober zal het RetailDetail Food Congress plaatsvinden. Een primeur in de Belgische verpakkingswereld, waarbij de Get Smart (in) Packaging Award voor de eerste keer zal worden uitgereikt.

Tijdens de Pentawards conferenties zullen designgoeroes, ontwerpbureaus en innovatieve verpakkingsdeskundigen inzicht geven in hoe je design, merk en technologie met elkaar verbindt.

Tot ziens op EMPACK 2019

Wij ontmoeten u graag tijdens EMPACK 2019 in Mechelen, standnummer D050. Heeft u geen tijd om de EMPACK te bezoeken, maar wel interesse in één van onze verpakkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.