CFIA 2020

CFIA 2020

Van 29 september tot en met 1 oktober is JASA's Natasja Boekel aanwezig op de CFIA 2020 in Rennes. (De beurs is verplaatst van maart naar september i.v.m. het coronavirus).

Natasja is aanwezig op de stand van onze distributeur Hexapac en kan u alles vertellen over de verpakkingsmogelijkheden van JASA voor uw product(en). Op de stand van Hexapac zal de JASA Sleever voor appels gedemonstreerd worden. Met de JASA Sleever kunt u o.a. uw appels, tomaten en kiwis van een duurzame kartonnen sleeve voorzien.

CFIA 2020

Bezoekers CFIA 2020 in Rennes

De CFIA wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd. Tijdens deze beurs komen er ongeveer 22.000 professionals en 1.600 bedrijven samen om het laatste nieuws, trends en innovaties uit de voedselindustrie met elkaar te delen.

bezoekers CFIA 2020

Een revolutionair concept

De CFIA 2020 is onderverdeeld in drie sectoren:

  • Ingredienten;
  • Uitrusting & processen;
  • Verpakken en verpakkingen.

U vindt hier de nieuwste processen, verpakkingsoplossingen en machines voor uw product(en) uit de gehele productieketen.

Bezoek de CFIA 2020 in Rennes

Natasja ontmoet u graag op de CFIA in Rennes. Heeft u geen tijd om de beurs te bezoeken, maar bent u wel geinteresseerd in onze verpakkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons! Wij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.