DUURZAAM VERPAKKEN IN DE AGF SECTOR

JASA wil een bijdrage leveren aan zowel het reduceren van verpakkingsmateriaal als aan het verminderen van plastic in verpakkingen voor aardappelen, groente en fruit. Daarom kan JASA zich onderhand marktleider en productleader noemen op het gebied van papierverpakkingen. JASA’s grootste innovaties: de award winnende Bag-2-Paper™ en de JASA Sleever. Met jarenlange ervaring op het gebied van het verpakken van AGF heeft JASA deze duurzame verpakkingsoplossingen ontwikkeld. 

Voor bedrijven in de AGF-sector is een juiste verpakking van groot belang voor de verwerking en de uitstraling van de producten en daarmee de klantenbinding. Ook moet de kwaliteit van het product hoog blijven. Met de innovatieve JASA Sleever - met sleeves die 100% geschikt zijn voor recycling - worden uw aardappelen, groente en fruit flexibel en razendsnel verpakt.

100% karton*

Geen plastic

100% geschikt voor recycling

Razendsnel verpakt

Energiezuinig

DE JASA SLEEVER VOOR AARDAPPELEN,
GROENTE EN FRUIT: PURE INNOVATIE

In 2018 introduceerde JASA de JASA Sleever. Deze verpakkingsoplossing is geschikt voor het snel, duurzaam én plasticvrij
verpakken van
appels en peren, en nog veel meer. 

Die sleeves waarmee de producten worden verpakt zijn gemaakt van karton en daardoor 100% geschikt voor recycling. Met de kartonnen sleeve blijven de producten goed zichtbaar, maar is er ook veel ruimte voor marketing op de verpakking. De sleeve is bijzonder geschikt voor een bij uw product passend packaging design. Er is genoeg ruimte voor logo’s, een recept, of een sterke claim omtrent milieuvriendelijkheid. De sleeve is een regelrechte eyecatcher waarmee u gegarandeerd opvalt in het schap!

Er zijn bijzonder veel designmogelijkheden voor de verpakking. Hierbij kunt u denken aan een breder, smaller of hoger bakje en verschillende vormen van het bakje. Ook de sleeves zijn in verschillende designs beschikbaar. We denken graag met u mee over de beste verpakking voor uw product. Met de JASA Sleever wisselt u eenvoudig tussen verschillende vormen en maten van bakjes en sleeves. 

Meer weten over de JASA Sleever? Download hier de brochure of lees de ervaring Van der Lem of Bio Südtirol.

IN DEZE WHITEPAPER LEEST U ALLES OVER...

WAAROM
DUURZAAM VERPAKKEN?

Wat voor verschil gaat het maken voor de omgeving en uw organisatie?

DUURZAME VERPAKKINGS- OPLOSSINGEN

Wat zijn de mogelijkheden, en welke is het beste voor uw organisatie? 

TRENDS
EN DE
TOEKOMST

Wees voorbereid op wat er komen gaat en alle snelle aanpassingen die zullen volgen.

DUURZAME VERPAKKINGEN ALS MARKETINGTOOL

Met welke elementen moet u rekening houden bij uw verpakkingsdesign?

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSING

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSING

Bij JASA kunt u ook terecht voor uw nieuwe complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger die ook kan tellen, ontnesters, vulstations en bijbehorende transportbaan, naast een geïntegreerde JASA Sleever. Met een prachtige sleeve om uw verpakking valt uw AGF meteen op in het schap. Ook wordt bij de complete verpakkingslijn gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk. 

Euro West logo

“Naast dat we al jaren naar tevredenheid met ze werken, staat bij JASA duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat zie je ook aan de Bag-2-Paper- en de sleeve-oplossingen die ze hier nu op de beurs introduceren. Daarnaast beschikken ze over een stukje voorsprong in techniek. Daar hopen wij ook met deze lijn ons voordeel mee te gaan doen."

Marco Vijverberg

Directeur Euro West

VOORDELEN VAN DE JASA SLEEVER

ONDERHOUDS- EN GEBRUIKSVRIENDELIJK
ZEER KORTE OMSTELTIJD
KLEINE VOETPRINT
HOGE FLEXIBILITEIT
GROTE VARIËTEIT IN DE AFMETINGEN VAN TRAYS EN SLEEVES
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN MAKKELIJK TE REINIGEN

NEEM CONTACT OP

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer