Projecten

Sinds het ontstaan van JASA, 35 jaar geleden, zijn we expert in het leveren van complete weeg- en verpakkingslijnen voor de AGF-sector. Of het nu gaat om een semi-automatische lijn of het volautomatisch wegen van droog of vers gesneden groente en fruit, of een verpakkingslijn voor maaltijdsalades of zelfs tapas-lijnen, bij JASA vindt u uw nieuwe totaaloplossing. 

JASA wordt graag in een vroegtijdig stadium betrokken bij het ontwerp van uw verpakking. Afhankelijk van uw verpakkingswens zorgen wij ervoor dat we uw bewerkte of onbewerkte product in de door u gewenste folie- of papierverpakking, maar ook bijvoorbeeld in trays, schalen of cups, kwalitatief hoogwaardig wordt verwerkt.

Complete verpakkingsoplossing

 

Als system integrator neemt JASA met haar weeg- en verpakkingslijnen de volledige verantwoordelijkheid voor het totale weeg- en verpakkingsproces voor haar rekening. Belangrijke machines, zoals verticale verpakkingsmachines, ontwikkelt JASA zelf. Voor lineaire- en carrousel wegers van o.a. Newtec en Multiweigh heeft JASA exclusieve distributierechten in Nederland. Daarnaast bepaalt JASA, veelal in samenspraak met de klant en passend in het bestaande machinepark, welke machines verder in een weeg- en verpakkingslijn geïntegreerd moeten worden en bijdragen aan een efficiënt productieproces met goede OEE-waardes. U kunt denken aan:  automatische vulstations, ergonomische werkplekken, dekselaars, topsealers, verpakkingsrobots en ontnesters maar ook aan modulaire taktbanen, de bordessen en transportbanden.  

Ook kunnen we onze state-of-the-art Sleever integreren in uw verpakkingslijn. Dit is de perfecte allround oplossing voor al uw schalen. De Sleever verwerkt tot honderd schalen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan vijf minuten, een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor toepasbaar in vrijwel elke verpakkingslijn.

Hoe gaan we uw complete verpakkingslijn realiseren? We kijken eerst of we een deel van uw bestaande lijn invullen of een compleet nieuwe lijn gaan bouwen, en of het gaat om een compleet nieuw product, of de uitbreiding van een bestaand product. Heeft u een complexe vraag? Dan worden er extra projectleiders en engineers bij betrokken. Uiteindelijk neemt onze projectleider met een team gespecialiseerde engineers de volledige verantwoordelijkheid voor uw complete lijn. Bij JASA bouwen we de installatie intern helemaal op om hem te kunnen testen. We voeren samen met u een acceptance test uit, waarna de installatie op uw locatie wordt geïnstalleerd. Daar voeren we opnieuw een acceptance test uit en zorgen voor correcte ingebruikname. Hiervoor trainen we uw technische dienst, operators en chief operator. Ook leggen we uit hoe u de machine zo lang mogelijk in een goede operationele conditie houdt.

Waarom onze klanten voor JASA kiezen

logo-np.png

“De JASA 350CM verpakt
onze producten snel en hygiënisch."

glasgroenten.jpg

“Met de JASA 350, kunnen wij onze spruiten sneller en vakkundiger verpakken dan handmatig.”

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer