CITRUSFRUIT VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

CITRUSFRUIT VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR CITRUSFRUIT

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR CITRUSFRUIT

De vraag naar citrusfruit is bijzonder hoog. Naast de populariteit van sinaasappels, vanwege hun hoge vitamine C-gehalte, zijn ook citroenen, limoenen en grapefruits enorm in trek onder de consument. Voor diverse verpakkingen, en voor het snel en flexibel verpakken van citrusfruit, bent u bij JASA aan het juiste adres. JASA is al jarenlang expert op het gebied van citrusfruit verpakken en biedt hierin veel mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan citroenen in netverpakkingen en sinaasappels in netfolieverpakkingen, maar ook aan limoenen in een sustainable kartonnen schaal; een prachtige sleeve om de verpakking zorgt ervoor dat uw limoenen gegarandeerd opvallen in het schap. JASA levert én installeert de complete citruslijn: van de aanvoer van de producten, tot het tellen, wegen en verpakken van uw citrusfruit en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR CITRUSFRUIT?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR CITRUSFRUIT?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw citrusfruit worden razendsnel geteld, gewogen en verpakt

CITRUSFRUIT:
FLEXIBEL EN RAZENDSNEL VERPAKT

CITRUSFRUIT: FLEXIBEL EN RAZENDSNEL VERPAKT

Een paar limoenen in een mooie schaal met een sleeve, vier grapefruits in een net, 3 kilo sinaasappels in een netfolieverpakking, of een plastic of kartonnen bak met mandarijnen.  Citrusfruit wordt op diverse manieren verpakt om aan de vraag van de consument te voldoen. Om verpakkers bij die vraag te ondersteunen biedt JASA innovatieve verpakkingsoplossingen voor het verpakken van citrusfruit. Daarbij maakt JASA haar verpakkingsoplossingen zo flexibel mogelijk, zodat de machines voor meerdere oplossingen en verpakkingen gebruikt kunnen worden. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en gewichten. De vruchten worden allemaal automatisch en zeer nauwkeurig geteld en gewogen, met minimale overgewichten. Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw citrusfruit wordt razendsnel verpakt. 

Meer weten over JASA’s verpakkingsoplossingen voor citrusfruit? Neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR CITRUSFRUIT

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR CITRUSFRUIT

Bij JASA kunt u ook terecht voor uw nieuwe complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn moet worden uitgebreid met extra machines voor een efficiënt productieproces met goede OEE-waardes. Mogelijkheden hierin zijn bijvoorbeeld: een multihead weegsysteem, punnet/clamshell ontnesters en transportbanden. Ook de compacte JASA Sleever kan eenvoudig in bestaande lijnen worden geïntegreerd. Bij uw complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing. Labels of actiestickers aanbrengen? Met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk. Ontwerp uw complete verpakkingslijn voor citrusfruit met één betrouwbare partner: JASA Packaging Solutions.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR CITRUSFRUIT

NAUWKEURIG AFWEGEN EN TELLEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROESTVRIJ STAAL
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
ROBUUSTE & BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer