Indoor Agtech

JASA spreekt op Indoor AGtech innovation summit

Op 24 en 25 juni is het zo ver: dan vindt de virtuele Indoor AgTech Innovation Summit plaats. JASA Packaging Solutions is erbij! Joost Somford zal namens JASA gastheer zijn van een rondetafeldiscussie, een hele eer.

Indoor Agtech

Blik op de toekomst

De Indoor AgTech Innovation Summit zal podium bieden aan ‘s werelds meest toonaangevende landbouwbedrijven, retailers, voedingsbedrijven, investeerders, zaadbedrijven en technologieleveranciers. Er zullen ruim 600 deelnemers uit de hele wereld aanwezig zijn. Dit is de 4e keer dat AgTech plaatsvindt en dit jaar zal in het thema staan van vooruitgang met AI, automatisering, verlichting, milieucontrole en plantwetenschap en hun invloed op de toekomst van de branche. 

Virtuele ontmoetingen

De Indoor AgTech Innovation Summit maakt het mogelijk om partijen uit de hele wereld te ontmoeten, te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. JASA is dit jaar voor het eerst aanwezig en kijkt ernaar uit om deel te nemen aan livestream-sessies, rondetafeldiscussies en rechtstreeks contact te maken via 1-1 videovergaderingen en groepschats om nieuwe relaties in de industrie aan te gaan. 

Joost Somford spreekt op AgTech

De rondetafeldiscussies zijn de meest interactieve sessies van het programma van AGtech. De discussies gaan over een specifiek thema, worden geleid door experts en er doen maximaal 12 mensen aan mee. Op 24 juni zal Joost een interessante rondetafeldiscussie leiden met als onderwerp ‘Innovatie in verpakkingen, hoe je arbeids- en energie-efficiëntie kunt versnellen’. Het is een eer voor Joost om namens JASA de discussie te mogen leiden.

Virtuele tour

JASA heeft onderhand veel positieve ervaringen met virtuele beurzen, zoals de digitale IPPE 2021 en de virtuele PMA Fresh Summit Expo. JASA kijkt ernaar uit om bestaande contacten virtueel tegen te komen op AgTech en nieuwe relaties tot stand te brengen. In haar online booth toont JASA haar bezoekers recent videomateriaal van JASA’s nieuwste slalijnen, die op de Amerikaanse markt zijn geïntroduceerd. De beelden worden getoond als onderdeel van ‘De innovatietour: verpakkingen in actie’, op 25 juni. 

JASA kijkt ernaar uit alle aanwezigen van Indoor AgTech Innovation Summit te verwelkomen bij haar online booth! Heeft u geen tijd om de beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in onze verpakkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer