JASA Packaging Solutions aanwezig bij de virtuele PMA Fresh Summit Expo

Van 13 t/m 15 oktober vindt de jaarlijkse PMA Fresh Summit plaats - dit jaar online - en JASA is erbij! In een virtuele stand presenteert JASA haar duurzame verpakkingsoplossingen, complete verpakkingslijnen, revolutionaire JASA Sleever en innovatieve Bag-2-Paper™. Het kersje op de taart: JASA doet mee met de fresh ideas showcase, waarbij JASA haar innovatieve sleeve-verpakking voor tomaten tentoonstelt.

Kiwis-sleeve

De Amerikaanse produce sector komt bijeen

De Fresh Summit is hét event waarbij alle spelers uit de Amerikaanse produce sector samenkomen. Dit jaar vindt de beurs virtueel plaats, wat een groot voordeel met zich meebrengt: de beurs is toegankelijk voor een groot publiek. Want voor bedrijven is het goedkoper om iemand in te schrijven voor een virtueel evenement, dan om ze naar een evenement te laten vliegen. Daarbij wordt er bespaard op tijd, aangezien het maar een paar uur kost om virtuele stands te bekijken, en twee volle dagen om over een beurs te lopen.

Cocktail tomaten

JASA presenteert innovatieve én duurzame verpakkingsoplossingen

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft JASA zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van verpakkingen voor produce. En dat zal het bedrijf tijdens de beurs laten zien. In haar stand toont JASA haar revolutionaire verpakkingsoplossingen, waaronder de state-of-the-art Sleever en de award-winnende Bag-2-Paper™. Deze innovatieve verpakkingsoplossingen zijn dé oplossing voor plasticvrije verpakkingen, en ze zijn geschikt voor het razendsnel verpakken van tomaten, avocado’s, appels, kiwi’s, citrus, en nog veel meer.

Verse tomaten

Betrouwbare partner voor complete verpakkingslijnen

Ook zal JASA in haar stand informatie geven over haar complete verpakkingslijnen. Want of u nou op zoek bent naar een horizontale verpakkingslijn of een verticale verpakkingslijn, in alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. En die verpakkingslijnen van JASA zijn flexibel: u kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende afmetingen, verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Daarbij hebben de verpakkingsmachines van JASA een hygiënisch design, waardoor ze eenvoudig en snel te reinigen zijn. Ook zijn de machines gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. En dat niet alleen: als system integrator neemt JASA de volledige verantwoordelijkheid voor het totale weeg- en verpakkingsproces voor haar rekening!

Sleever appelen

JASA goes live

JASA is een familiebedrijf dat een persoonlijke en toegankelijke benadering hanteert. Dat zal ook terugkomen in de virtuele stand. JASA gaat live demonstraties geven van de apparatuur, en veel foto’s en video’s laten zien van de verpakkingsmachines en -oplossingen. Bezoekers van de stand zullen alles te weten komen over weeg- en verpakkingsapparatuur voor gemengde slasoorten, tomaten en vers gesneden fruit en groenten. Via de live chatfunctie kunnen de bezoekers vragen stellen of gewoon even een praatje maken. En u kunt JASA’s sleeve-verpakking voor tomaten bewonderen bij de fresh ideas showcase.

JASA kijkt ernaar uit alle aanwezigen van PMA te verwelkomen bij haar online booth! Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich hier registreren.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer