Pack Expo logo

JASA Packaging Solutions aanwezig bij de virtuele PACK EXPO

Van 9 t/m 13 november vindt de PACK EXPO Connects plaats, en JASA is erbij! Ontzettend veel bedrijven hebben zich al aangemeld voor de virtuele beurs, en de dagen zijn gevuld met een interessant programma met o.a. live demonstraties, trend chats, en Innovation Stage Sessions.

Pack Expo logo

Grootste verpakkingsbeurs van Amerika

Dit keer bezoekt JASA niet een AGF-beurs, maar de grootste verpakkingsbeurs van Amerika. Tijdens de PACK EXPO komen alle verticale industrieën samen, waaronder:

  • Managers
  • Ingenieurs
  • Productie supervisors
  • Kopers
  • Operations en quality control professionals
  • Verpakkingsontwerpers, brand managers en marketeers
  • Logistiek en supply chain management

JASA presenteert haar innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen voor food. Want met meer dan 35 jaar ervaring heeft JASA zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van verpakkingen voor produce. En dat zal het bedrijf tijdens de beurs laten zien. In haar online stand toont JASA onder andere de sustainable JASA Sleever. Deze innovatieve verpakkingsoplossing is dé oplossing voor plasticvrije verpakkingen.

Betrouwbare partner voor complete verpakkingslijnen

Ook zal JASA in haar virtuele stand informatie geven over haar complete verpakkingslijnen. Want of u nou op zoek bent naar een horizontale verpakkingslijn of een verticale verpakkingslijn, in alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. En die verpakkingslijnen van JASA zijn flexibel: u kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende afmetingen, verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Daarbij hebben de verpakkingsmachines van JASA een hygiënisch design, waardoor ze eenvoudig en snel te reinigen zijn. Ook zijn de machines gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. En dat niet alleen: als system integrator neemt JASA de volledige verantwoordelijkheid voor het totale weeg- en verpakkingsproces voor haar rekening!

Pack Expo Homepage Video

JASA goes live

JASA is een familiebedrijf dat een persoonlijke en toegankelijke benadering hanteert. Dat zal ook terugkomen in de virtuele stand. Bezoekers van de stand zullen alles te weten komen over weeg- en verpakkingsapparatuur voor gemengde slasoorten, tomaten en vers gesneden fruit en groenten. Via de live chatfunctie kunnen de bezoekers vragen stellen of gewoon even een praatje maken.

JASA kijkt ernaar uit alle aanwezigen van PACK EXPO te verwelkomen bij haar online booth! Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich hier registreren.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer