JASA aanwezig op digitale IPPE 2021

Van 25 t/m 29 januari is JASA voor de derde keer aanwezig op de International Production & Processing Expo. Dit jaar vindt de IPPE digitaal plaats. Het wordt een week vol interessante online activiteiten, zoals de Marketplace en de Innovation Station/New Product Showcase waar JASA haar nieuwe JASA Sleever presenteert. JASA kijkt enorm uit naar de beurs!

Tray_turkey_sleeve

International Production & Processing Expo 2021

De International Production & Processing Expo is de grootste jaarlijkse industriële kip- en vleesbeurs ter wereld. Waar er normaal gesproken ieder jaar zo’n 32.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen rondlopen in drie grote hallen, vindt de beurs dit jaar online plaats. Tijdens de IPPE zijn er onderwijsprogramma's, vakpublicaties, on-demand TECHTalks en worden innovatieve producten via de Innovation Station / New Product Showcase gepresenteerd.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten tijdens IPPE 2021.

Contact op de Marketplace

Aangezien persoonlijk contact niet mogelijk is in deze tijd heeft IPPE een nieuwe online IPPE Marketplace℠ gelanceerd, Hier kunnen ongeveer 30.000 IPPE-deelnemers en bezoekers rechtstreeks met elkaar in contact komen. De exposanten kunnen hun interesses afstemmen op productcategorieën. Bezoekers kunnen interesse tonen in specifieke exposanten en e-mails met vragen sturen.

Sleeve-meat

TECHTalks

Verder worden er tijdens de IPPE TECHTalks gehouden. Tijdens de TECHTalks wordt een video door Sandra Somford gepresenteerd. Hierin geeft Sandra uitleg over convenience food & packaging en hoe dat eenvoudig en razendsnel wordt verpakt met de JASA Sleever.  Ook legt Sandra uit dat er een enorme groei zichtbaar is in ready to eat verpakkingen, waarbij de verpakking niet alleen gemakkelijk maar ook aantrekkelijk moet zijn. In het filmpje laat Sandra voorbeelden zien van sleeves en trays om aan te tonen dat JASA hier rekening mee houdt bij haar verpakkingsoplossingen.

De nieuwe JASA Sleever

Met JASA’s nieuwe Sleever automatiseert u uw verpakkingsproces op een klein vloeroppervlak. Sleeves worden nog regelmatig handmatig verwerkt, maar dat is bij deze verpakkingsoplossing voor vlees dus niet het geval. Dat past mooi in deze tijd waarin er meer aandacht is voor automatisering, zodat producten minimaal worden aangeraakt. De Sleever is ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van de gebruiker: de Sleever verwerkt 100 trays per minuut, heeft een bijzonder korte omsteltijd van enkele minuten, heeft een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine die in iedere verpakkingslijn kan worden geïntegreerd.

Uw vlees aantrekkelijk in het schap

Naast functionaliteit is er bij deze duurzame verpakkingsoplossing voor vlees ook rekening gehouden met esthetiek. Door middel van een mooie kartonnen sleeve creëert u een herkenbaar product in het schap. De kartonnen sleeves zijn daarnaast de perfecte manier om uw producten niet alleen een duurzame uitstraling te geven, maar ook te voorzien van een duidelijke branding. Op de sleeve is ruimte voor productinformatie, bereidingswijzen en extra’s zoals recepten. De sleeves bieden geweldige bedrukkingsmogelijkheden, hogere resoluties en veel flexibiliteit. Zelfs de binnenkant kan bedrukt worden. Zo kunt u de sleeves als marketingtool gebruiken en valt uw product gegarandeerd op in het schap.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen. Bent u geïnteresseerd in onze JASA sleeves? Of benieuwd naar de verpakkingsmogelijkheden voor uw product? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer