Cibus Tec 2019

Cibus Tec 2019

Van 22 tot en met 25 oktober kunt u ons vinden op de Cibus Tec 2019 in Parma, Italië. Denise Baths zal JASA hier vertegenwoordigen op de stand van onze distributeur Saclark, pavilion 2, booth A070. Tijdens deze beurs kunt u de JASA sleever in aktie zien, de perfecte oplossing voor het automatisch sleeven van uw producten in schalen.

Cibus Tec 2019

Cibus Tec 2019

Cibus Tec is een van de meest innovatieve voedsel technologie beurzen van Europa, van ingrediënten tot proces technologie, van verpakkingen tot logistiek, u vindt hier alles voor de voedsel- en drankindustrie.

Ruim 1000 innovatieve leveranciers presenteren hier hun producten en oplossingen en meer dan 35.000 professionals uit de voedsel- en drankindustrie bezoeken deze beurs. De bezoekers komen uit meer dan 100 verschillende landen wereldwijd.

Bekijk onderstaand promotiefilmpje om te zien wat u op deze beurs kunt verwachten.

Tot ziens op de Cibus Tec!

Wij ontmoeten u graag op de Cibus Tec in Parma. Geen tijd om naar deze beurs te komen, maar wel interesse in één van onze verpakkingsoplossingenoplossingen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij informeren u graag over onze verpakkingsoplossingen voor uw product(en).

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer