Beurzen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem, of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek en zullen u informeren over onze nieuwste innovaties. Bezoek ons tijdens een van de onderstaande beurzen in 2018 en overtuig uzelf van JASA. Wij hopen u tijdens een van de onderstaande beurzen te mogen verwelkomen bij onze stand.


IFFA 2019

4 / 9 mei 2019 - Duitsland, Frankfurt am Main

JASA Packaging Solutions is volgend jaar voor het eerst te vinden op de IFFA in Frankfurt am Main. De IFFA is de belangrijkste internationale beurs voor de vleesindustrie, alle belangrijke spelers komen hier samen. 

Voor meer informatie zie: iffa.messefrankfurt.com/frankfurt

Fruit Logistica 2019

6/7/8 februari 2019 - Duitsland, Berlijn

JASA Packaging Solutions staat ook volgend jaar weer op de Fruit Logistica in Berlijn. Anders dan u van ons gewend bent vindt ons deze keer in hal 9, stand D-14.

Voor meer informatie zie: www.fruitlogistica.de

Agritech 2019

30 januari - 03 februari 2019 - Celje - Slovenie

Vanaf woensdag 30 januari tot en met zaterdag 02 februari is export manager Natasja van der Meulen aanwezig op Agritech in Slovenie samen met onze dealer Frigopak. Op de stand wordt een JASA250 gedemonstreerd en uiteraard kunnen wij u ook informeren over onze andere verpakkingsmachines. 

Voor meer informatie zie: www.agritech.ce

Potato Expo 2019

9 - 10 januari 2019 - Austin, Texas, USA

Op woensdag 9 en donderdag 10 januari is onze export manager Wim van der Meulen aanwezig op de Potato Expo 2019 in Austin, Texas, USA op de stand van onze dealer Volm, standnummer 212. Onze dealers Ag Pak (standnummer 304), Fox (standnummer 250) en Capital Equipment (standnummer 532) zullen ook op deze beurs staan. De Potato Expo is een belangrijke beurs voor de aardappelindustrie, u vindt hier de laatste trends en innovaties op aardappelgebied.

Voor meer informatie zie: potato-expo.com/