Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

Bejo Open Dagen 2019

24 - 28 september 2019 - Warmenhuizen, Nederland

Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 september zijn wij aanwezig op de Bejo Open Dagen 2019 in Warmenhuizen. Deze Open Dagen worden jaarlijks georganiseerd door Bejo Zaden en trekken wereldwijd vele bezoekers. Het verkoopteam van JASA is aanwezig met onze nieuwste innovatieve en prijswinnende Bag-2-Paper™ verpakking.

Voor meer informatie zie: www.bejo.nl

Seoul Food 2019

21 - 24 mei 2019 - Seoul, Korea

Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei is JASA’s Exportmanager Wim van der Meulen aanwezig op de Seoul Food 2019 in Korea. Wim is aanwezig op de stand van onze distributeur K2-Systems. De Seoul Food 2019 wordt dit jaar voor de 37ste keer georganiseerd en is ondertussen uitgegroeid tot de 4de grootste voedselbeurs in Azie. Tijdens deze beurs komen bijna 1400 exposanten en ruim 54.000 bezoekers samen uit 47 landen wereldwijd.

Voor meer informatie zie: www.seoulfood.or.kr

Macfrut 2019

8 / 10 mei 2019 - Italie, Rimini

JASA Packaging Solutions is begin mei aanwezig op de Macfrut in Rimini. U kunt ons vinden op de stand van onze dealer Saclark in hal B3 - standnummer 067. Wij presenteren daar de nieuwe sleever voor appels en kiwi's en onze nieuwe Bag-2-Paper™ machine.

Voor meer informatie zie: www.macfrut.com

IFFA 2019

4 / 9 mei 2019 - Duitsland, Frankfurt am Main

JASA Packaging Solutions is dit jaar voor het eerst te vinden op de IFFA in Frankfurt am Main. De IFFA is de belangrijkste internationale beurs voor de vleesindustrie, alle belangrijke spelers komen hier samen. Wij laten op de IFFA onze Sleever zien en uiteraard kunnen wij u informeren over onze andere verpakkingsmogelijkheden voor vlees. U vindt ons in hal 11.1, standnummer A37.

Voor meer informatie zie: iffa.messefrankfurt.com/frankfurt