Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

Indoor Ag-Con

27 - 28 februari, 2023 in Las Vegas, Nevada, United States of America

Indoor Ag-Con is de grootste indoor landbouwbeurs en conferentie in de VS voor indoor | verticale farming en gecontroleerde omgevingslandbouw.

Stand: 410
Voor meer informatie zie deze pagina.

Greentech Americas

21 - 23 maart, 2023 in Centro de Congresos Querétaro, Mexico

GreenTech Americas is de ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie in de regio Mexico en de rest van Amerika.

Stand: 754
Voor meer informatie zie deze pagina.

CPMA Toronto

25 - 27 april, 2023 in Toronto, Canada

De Canadian Produce Marketing Association (CPMA), gevestigd in Ottawa, Ontario, is een organisatie zonder winstoogmerk die bedrijven vertegenwoordigt die actief zijn in de marketing van vers fruit en verse groenten in Canada, van de boerderijpoort tot het bord.

Stand: 1935
Voor meer informatie zie deze pagina.

GreenTech Amsterdam

13 - 15 juni, 2023 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginfase van de tuinbouwketen en productievraagstukken die voor telers relevant zijn. GreenTech biedt twee jaarlijkse tentoonstellingen.

Stand: 02.324
Voor meer informatie zie deze pagina.

Indoor Agtech

29 - 30 juni, 2023 in New York, United States of America

Op de Indoor Ag-Tech komen wereldwijd toonaangevende telers, detailhandelaren, investeerders, zaadbedrijven en technologieleveranciers samen om te onderzoeken hoe landbouw in gecontroleerde omgevingen kan worden geoptimaliseerd en opgeschaald.


Voor meer informatie zie deze pagina.

GPFS

19 - 21 oktober, 2023 in Anaheim, California, USA

Onze brancheorganisatie vertegenwoordigt bedrijven uit elk segment van de wereldwijde toeleveringsketen van versproducten en bloemen. We pleiten, verbinden en begeleiden om de welvaart van leden te vergroten.

Stand: 417
Voor meer informatie zie deze pagina.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer