Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

Indoor AGtech innovation summit

24 - 25 juni 2021 - Virtual

Op 24 en 25 juni is het zo ver: dan vindt de virtuele Indoor AgTech Innovation Summit plaats. JASA Packaging Solutions is erbij! Joost Somford zal namens JASA gastheer zijn van een rondetafeldiscussie, een hele eer.

Voor meer informatie: Indoor AGtech innovation summit

PMA Fresh Summit Expo

13 - 15 oktober 2020 - Virtual

Van 13 t/m 15 oktober vindt de jaarlijkse PMA Fresh Summit plaats - dit jaar online - en JASA is erbij! In een virtuele stand presenteert JASA haar duurzame verpakkingsoplossingen, complete verpakkingslijnen, revolutionaire JASA Sleever en innovatieve Bag-2-Paper™. 

Voor meer informatie zie: www.pma.com

CFIA 2020

29 september - 1 oktober 2020 - Rennes, Frankrijk

Van 29 september tot en met 1 oktober mei is Natasja Boekel aanwezig op de CFIA 2020 in Rennes. U vindt Natasja op de stand van onze distributeur Hexapac. 

Voor meer informatie zie: www.cfiaexpo.com

Fruit Logistica 2020

05 - 07 februari 2020 - Berlijn, Duitsland

Van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 februari staan wij op de Fruit Logistica in Berlijn, Duitsland. Zoals elk jaar staat ons complete verkoopteam klaar om u te verwelkomen in halnummer 9, stand D14. Tijdens de beurs zullen wij de JASA Sleever en onze Award winnende Bag-2-Paper™ demonstreren.

Voor meer informatie zie: www.fruitlogistica.com

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer