Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

Fruit Logistica 2020

05 - 07 februari 2020 - Berlijn, Duitsland

Van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 februari staan wij op de Fruit Logistica in Berlijn, Duitsland. Zoals elk jaar staat ons complete verkoopteam klaar om u te verwelkomen in halnummer 9. Tijdens de beurs zullen wij de JASA Sleever en onze Award winnende Bag-2-Paper™ demonstreren.

Voor meer informatie zie: www.fruitlogistica.com

IPPE 2020

28 januari - 30 januari 2020 - Atlanta, Georgia USA

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 januari 2020 staat JASA USA op IPPE 2020 in Atlanta, Georgia USA. Wij demonstreren daar onze sleever voor het verpakken van vlees. U bent van harte welkom op standnummer B3744!

Voor meer informatie zie: www.ippexpo.org

Indraga 2019

30 oktober - 03 november 2019 - Boekarest, Roemenië

Van woensdag 30 oktober tot en met zondag 03 november staat Exportmanager Natasja op Indraga in Roemenië. Natasja is aanwezig op de stand van onze distributeur Systec Agripack, waar wij u de JASA Sleever laten zien.

Voor meer informatie zie: www.indagra.ro

EMPACK Mechelen 2019

23 - 24 oktober 2019 - Mechelen, België

Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober staan wij op de EMPACK in Mechelen, België. U vindt ons hier op de stand van onze distributeur VanHemens, standnummer D050. Maikel van Wiggen zal JASA hier vertegenwoordigen. Op de stand demonstreren wij de JASA Sleever.

Voor meer informatie zie: www.empack.be

Cibus Tec 2019

22 - 25 oktober 2019 - Parma, Italië

Van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober kunt u ons vinden op de Cibus Tec 2019 in Parma, Italië. U vindt ons hier op de stand van onze vertegenwoordiger SaClarck, pavilion 2, standnummer A070. Denise Baths zal JASA vertegenwoordigen. Tijdens de beurs kunt u de JASA Sleever in aktie zien.

Voor meer informatie zie: www.cibustec.it

PMA Fresh Summit 2019

17 -19 oktober 2019 - Californië, USA

Van 17 tot en met 19 oktober 2019 vindt de PMA Fresh Summit Conference & Expo plaats in Anaheim, Californië. JASA USA zal hier voor de eerste keer aanwezig zijn met een eigen stand. Sandra en Joost zullen JASA USA hier vertegenwoordigen. U bent van harte welkom op stand nummer 2597, waar zij onze innovatieve verpakkings- en sleeversolutions aan u laten zien.

Voor meer informatie zie: www.pma.com

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer