Beurzen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem, of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek en zullen u informeren over onze nieuwste innovaties. Bezoek ons tijdens een van de onderstaande beurzen in 2018 en overtuig uzelf van JASA. Wij hopen u tijdens een van de onderstaande beurzen te mogen verwelkomen bij onze stand.


IFFA 2019

4 / 9 mei 2019 - Duitsland, Frankfurt am Main

JASA Packaging Solutions is volgend jaar voor het eerst te vinden op de IFFA in Frankfurt am Main. De IFFA is de belangrijkste internationale beurs voor de vleesindustrie, alle belangrijke spelers komen hier samen. 

Voor meer informatie zie: iffa.messefrankfurt.com/frankfurt

Fruit Logistica 2019

6/7/8 februari 2019 - Duitsland, Berlijn

JASA Packaging Solutions staat ook volgend jaar weer op de Fruit Logistica in Berlijn. Anders dan u van ons gewend bent vindt ons deze keer in hal 9, stand D-14.

Voor meer informatie zie: www.fruitlogistica.de

Interpom 2018

25 - 27 november 2018 - Belgie, Kortrijk Xpo

INTERPOM | PRIMEURS is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappel- & groentebranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Op de stand zal een JASA 350CM te zien zijn. Onze Export Manager Natasja Boekel zal aanwezig zijn op de stand van onze distributeur VanHemens, standnummer 167, om al uw vragen te beantwoorden. 

Voor meer informatie zie: www.interpom-primeurs.be

 

Expo AgroAlimentaria Guanajuato 2018

13 - 16 november 2018 - Mexico, Irapuato

EXPO AGROALIMENTARIA GUANAJUATO is een belangrijke AGF beurs voor de Mexicaanse markt. JASA Export Manager Wim van der Meulen zal aanwezig zijn op de stand van onze distributeur Rochin om JASA hier te vertegenwoordigen. U vindt de stand van Rochin op Interior Area A|511, A|539

Voor meer informatie zie: www.expoagrogto.com

 

iFresh Fruit & Vegetable Industry Expo 2018

13 - 15 november 2018 - China, Changhai New International Expo Center

IFRESH FRUIT & VEGETABLE INDUSTRY EXPO is gespecialiseerd in het verbinden van mensen uit de gehele groente- en fruit industrie. JASA Export Manager Natasja Boekel is aanwezig op de stand van onze distributeur Newtec China om JASA te vertegenwoordigen, standnummer A155. Op deze stand zal een JASA350 gedemonstreerd worden.

Voor meer informatie zie: ifreshfair.cn

 

Scanpack

23 – 26 oktober 2018 in Zweden.

Van 23 tot en met 26 oktober staan wij op de Scanpack in Gothenborg.

U vindt ons hier op de stand van EMVE. Standnummer G08:01.

Wij presenteren hier de JASA250.

https://en.scanpack.se/

PMA Fresh Summit 2018

19 – 20 Oktober 2018 in Orlando USA.

Op de PMA Fresh Summit zijn wij aanwezig op de stand van Volm, standnummer 3643.

Volm heeft ook een JASA verpakkingsmachine op de stand staan. Daarnaast staan ook onze dealers AG-Pak, standnummer 2235 en Fox Solutions, standnummer 1801 op deze beurs.

Zie voor meer informatie: https://www.pma.com/events/freshsummit

PackExpo International 2018

14 – 17 Oktober 2018 - Chicago USA.

Tijdens de PackExpo in Chicago kunt u ons vinden op de stands van Volm en Point Five.

Zie voor meer informatie: https://www.packexpointernational.com/

BEJO Open Dagen 2018

25-29 september 2018 - Nederland, Warmenhuizen

Van 25 tot en met 29 september zijn wij aanwezig op de BEJO OPEN DAGEN in Warmenhuizen.

Aardappeldemodag 2018

22 augustus 2018 - Nederland, Westmaas

Elke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag in Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op woensdag 22 augustus 2018 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Ook JASA is hierbij aanwezig, ons verkoopteam informeert u graag over al onze innovatieve verpakkingsmogelijkheden voor aardappelen.

Parkeren en entree zijn gratis.