Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

PMA 1

PMA Fresh Summit - 2021

27 en 29 oktober 2022, Orlando, Florida

De PMA Fresh Summit is hét event waarbij alle spelers uit de Amerikaanse produce sector samenkomen. JASA zou ook dit jaar weer aanwezig zijn. Helaas is de beurs afgelast.

Voor meer informatie zie deze pagina. 

Indoor

Indoor AGtech innovation summit

23 - 24 juni 2022 - New York, V.S

De Indoor AgTech Innovation Summit gaat over het verzamelen van de grootste leidende landbouwbedrijven, retailers, voedingsbedrijven, investeerders, zaadbedrijven en technologieleveranciers ter wereld om nieuwe commerciële partnerschappen te ontmoeten, te netwerken en te cultiveren.

Voor meer informatie deze pagina. 

anugafoodtech

Anuga FoodTec - World of innovations

26 - 29 april 2022 - Duitsland

Als wereldwijde vakbeurs is Anuga FoodTec de belangrijkste bron voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als 's werelds enige leveranciersbeurs behandeld het alle aspecten van voedselproductie.

Voor meer informatie zie deze pagina. 

FLG

Fruit Logistica 2022

09 - 11 februari 2022 - Berlijn, Duitsland

FRUIT LOGISTICA behandeld elke afzonderlijke sector van de AGF-business en geeft een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elke schakel in de internationale supply chain. Het biedt dus uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor de belangrijkste beleidsvormers in elke sector van de industrie.

Voor meer informatie zie deze pagina.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer