Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

CFIA 2020

29 september - 1 oktober 2020 - Rennes, Frankrijk

Van 29 september tot en met 1 oktober mei is Natasja Boekel aanwezig op de CFIA 2020 in Rennes. U vindt Natasja op de stand van onze distributeur Hexapac. 

Voor meer informatie zie: www.cfiaexpo.com

Fruit Logistica 2020

05 - 07 februari 2020 - Berlijn, Duitsland

Van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 februari staan wij op de Fruit Logistica in Berlijn, Duitsland. Zoals elk jaar staat ons complete verkoopteam klaar om u te verwelkomen in halnummer 9, stand D14. Tijdens de beurs zullen wij de JASA Sleever en onze Award winnende Bag-2-Paper™ demonstreren.

Voor meer informatie zie: www.fruitlogistica.com

IPPE 2020

28 januari - 30 januari 2020 - Atlanta, Georgia USA

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 januari 2020 staat JASA USA op IPPE 2020 in Atlanta, Georgia USA. Wij demonstreren daar onze sleever voor het verpakken van vlees. U bent van harte welkom op standnummer B3744!

Voor meer informatie zie: www.ippexpo.org

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer