Beurzen

JASA is ieder jaar regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen. U vindt ons daar met een geheel eigen JASA stand of op de stand van één van onze distributeurs. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw verpakkingsprobleem of wilt u een andere uitdaging met ons bespreken? Wij gaan graag met u in gesprek om u te informeren over de verpakkingsmogelijkheden voor uw product en onze nieuwste innovaties.

Bezoek ons tijdens één van de onderstaande beurzen en overtuig uzelf van JASA. Wij ontmoeten u graag op onze stand! En bent u niet in de gelegenheid om ons tijdens een beurs te bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in één van onze verpakkingsoplossingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. U bent van harte welkom!

GreenTech Amsterdam

13 - 15 juni, 2023 in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginfase van de tuinbouwketen en productievraagstukken die voor telers relevant zijn. GreenTech biedt twee jaarlijkse tentoonstellingen.

Stand: 02.324
Voor meer informatie zie deze pagina.

Indoor Agtech

29 - 30 juni, 2023 in New York, United States of America

Op de Indoor Ag-Tech komen wereldwijd toonaangevende telers, detailhandelaren, investeerders, zaadbedrijven en technologieleveranciers samen om te onderzoeken hoe landbouw in gecontroleerde omgevingen kan worden geoptimaliseerd en opgeschaald.


Voor meer informatie zie deze pagina.

Canadian Greenhouse Conference

04 - 05 oktober, 2023 in Ontario, Canada

De Canadian Greenhouse Conference (CGC), gevestigd in Ontario, Canada, is een organisatie zonder winstoogmerk. De CGC is het belangrijkste evenement en ontmoetingspunt voor commerciële telers. De conferentie trekt telers uit heel Noord-Amerika, brengt experts van over de hele wereld samen en toont bezoekers innovatieve productietechnieken, onderzoeken, producten en technologie.


Voor meer informatie zie deze pagina.

GPFS

19 - 21 oktober, 2023 in Anaheim, California, USA

Onze brancheorganisatie vertegenwoordigt bedrijven uit elk segment van de wereldwijde toeleveringsketen van versproducten en bloemen. We pleiten, verbinden en begeleiden om de welvaart van leden te vergroten.

Stand: 417
Voor meer informatie zie deze pagina.

Indoor Ag-Con CEA Summit East

25 - 26 oktober, 2023 in Danville, Virginia

Het Virginia Tech-IALR Controlled Environment Agriculture Innovation Center en Indoor Ag-Con maken zich op voor de 2e jaarlijkse CEA Summit East in Danville, Virginia. De beurs staat in het teken van indoor vertical farming.


Voor meer informatie zie deze pagina.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer