JASA biedt meer dan
1500 verpakkingsoplossingen

Bag-2-Paper™

Bij JASA staat innovatie hoog in het vaandel. Daarom hebben we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines ontwikkeld: Bag-2-Paper™! En het mooie is: het is 100% papier*, zonder plastic coating, de verpakking wordt gesloten zonder te sealen en is 100% geschikt voor recycling. Daarmee is Bag-2-Paper™ een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Onze innovatieve Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine is uitermate geschikt voor het verduurzamen van verpakkingen voor uw droge producten zoals aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en zaden, en bloembollen. En dankzij het verticale verpakkingssysteem worden uw producten razendsnel verpakt.

De Bag-2-Paper™ heeft ondertussen al drie awards binnengesleept: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de WorldStar Sustainability Award 2020. Tijdens de uitreiking van de NL Packaging Awards 2019 zei de juryvoorzitter over Bag-2-Paper™: “Doorslaggevend voor het toekennen van deze prijs was de ontwikkelde techniek die leidt tot een nieuw verpakkingsconcept. Het principe van folie sealen is losgelaten en het alternatief is een zelfklevend systeem. Een ander sterk punt is de flexibiliteit. JASA is een terechte winnaar omdat het een innovatie betreft op een verpakkingsmachine die al decennia oud is”. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Lees meer in ons bag to paper whitepaper

Traditionele papieren verpakkingen bevatten vaak een plastic coating en zijn daardoor niet te recyclen. Daarnaast is het sealen van deze verpakkingen een traag proces wat niet alleen veel tijd, maar ook veel energie kost. JASA stapt hiervan af met Bag-2-Paper™: 100% papier*, zonder plastic coating en sluiten zonder te sealen.

Dankzij het verticaal verpakken behouden de Bag-2-Paper™ machines de snelheid die u gewend bent. Doordat er geen hitte gebruikt wordt om de verpakkingen te sealen, zijn de Bag-2-Paper™ machines ook nog eens heel energiezuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar dat merkt u ook in de kosten.

De nieuwe Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine is vooralsnog te gebruiken voor drie verschillende soorten verpakkingen, namelijk: de vlakke pillow verpakking, een verpakking met zij-invouwen en doy-style verpakkingen. En mocht u dat nog willen, de machine is snel en gemakkelijk om te stellen en ook te gebruiken voor uw plastic verpakkingen.

Download de bag to paper whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bag to paper voorblad

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer