Winner Worldstar Packaging Award 2020

JASA’s papieren verpakking, de bag-2-paper, wint Worldstar Packaging Award 2020

Meer dan trots zijn we, want onze innovatieve Bag-2-Paper™ heeft weer een prestigieuze award gewonnen! Na de NL Packaging Award 2019 heeft onze duurzame papieren verpakkingsoplossing dit keer de Worldstar Packaging Award 2020 binnengesleept.

Worldstart Packaging Award 2020

WorldStar Competition

Sinds 1970 reikt de World Packaging Organization (WPO) wereldwijd awards uit. De organisatie werd in 1968 opgezet met als doel:

  • Het bevorderen van de ontwikkeling van verpakkingstechnologie, wetenschap, toegang en engineering;
  • Het bijdragen aan de ontwikkeling van internationale handel; 
  • En onderwijs en training in verpakkingen stimuleren.

De organisatie is wereldwijd een grote naam in de verpakkingswereld, en de WorldStar Competition is een van de grootste events van WPO. Deze internationale award voor verpakkingen wordt na een strenge keuring toebedeeld door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van WPO en van International Packaging Press Organisation. De jury beoordeelt welke verpakkingen uitblinken per categorie, en het meest innovatief zijn.

Bag-2_Paper

De winnaar: Bag-2-Paper™

Een van de winnaars in de categorie Food: JASA’s Bag-2-Paper™! Wat een eer! Op de website van Worldstar Packaging Award wordt onder andere genoemd dat het een innovatie betreft op een verpakkingsmachine die al decennia oud is. Dit maakt van de Bag-2-Paper ™ een duurzame, revolutionaire verpakkingsmachine. En dat is ook precies waarom we bij JASA de Bag-2-Paper™ ontwikkelden: papieren zakken als duurzame vervanging voor plastic verpakkingen. En de verpakking is van 100% papier*, zonder plastic coating, en wordt gesloten zonder te sealen. Daarmee is het een ware revolutie op het gebied van duurzaam verpakken!

De uitreiking

2019 is nog niet eens afgesloten en 2020 begint voor JASA al geslaagd met het winnen van deze award! We zijn waanzinnig trots dat we nu voor de tweede keer een award hebben gewonnen met onze innovatieve verpakking, en kijken uit naar de uitreiking van de Worldstar Packaging Award 2020. Hiervoor zullen we op 8 mei 2020 naar Düsseldorf reizen. Houd voor nieuws en foto’s van de uitreiking onze social media kanalen en onze site in de gaten!

Wil je meer weten over de Bag-2-Paper™? Benieuwd naar de verschillende soorten papieren verpakkingsoplossingen die wij bieden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen! 

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer