Sustainability Award 2020

Drie op een rij: Bag-2-Paper™ sleept nóg een award binnen!

Bij JASA zijn we in de wolken. Onze innovatieve Bag-2-Paper™ heeft na de  NL Packaging Award 2019 en de Worldstar Packaging Award 2020 nog een award binnengesleept! Dit keer: de Worldstar Sustainability Award.

De duurzame Bag-2-Paper™

Bij JASA willen we een steentje bijdragen aan een duurzame wereld, en dat is waarom we de Bag-2-Paper™ ontwikkelden: papieren zakken als duurzame vervanging voor plastic verpakkingen. En de verpakking is van 100% papier*, zonder plastic coating, en wordt gesloten zonder te sealen. Daarmee is het een ware revolutie op het gebied van duurzaam verpakken! We zijn er dan ook waanzinnig trots op dat we hiermee de Woldstar Sustainability Award binnenhalen, een bekroning van ons duurzame werk!

Bag-2-Paper

Sustainability Award finalist

Dat we de Sustainability Award gewonnen hebben is zeker, maar het is nog even spannend of we brons, zilver of goud hebben binnengehaald. De andere twee finalisten voor de Sustainability Award zijn:

  • Woolworths Bakery Plant Fibre Tray (Woolworths, Australia)
  • Lewis Road 100% rPET Milk Bottle (Pact, New Zealand)

De uitreiking vindt plaats in mei, en dan horen we of we brons, zilver of goud gewonnen hebben.  We kijken uit naar de uitreiking, en zijn al meer dan vereerd dat we in zo’n korte tijd twee Worldstar Awards toebedeeld hebben gekregen voor onze Bag-2-Paper™!

Wil je meer weten over de Bag-2-Paper™? Benieuwd naar de verschillende soorten papieren verpakkingsoplossingen die wij bieden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen! 

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer