AVOCADO VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

AVOCADO VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR AVOCADO'S

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR AVOCADO'S

Avocado’s zijn hot en hip. Ze worden verwerkt in smoothies, op brood, door salades, in wraps, en nog veel meer. De avocado is multifunctioneel en razend populair. Zowel in netten als in trays gaan avocado’s bij alle supermarkten als warme broodjes over de toonbank. Voor diverse verpakkingen, en voor het hygiënisch, snel en flexibel verpakken van avocado's, bent u bij JASA aan het juiste adres. 

JASA is al jarenlang expert op het gebied van avocado’s verpakken en biedt hierin veel mogelijkheden. Zo kunnen uw avocado’s in netten of netfolieverpakkingen worden verpakt, maar ook in bijvoorbeeld een quickpack of geperforeerde folie. Een andere verpakkingsoplossing is een sustainable kartonnen schaal; een prachtige sleeve om de verpakking zorgt ervoor dat uw avocado’s gegarandeerd opvallen in het schap. 

JASA levert én installeert de complete avocadolijn: van de aanvoer van de producten, tot het tellen, wegen en verpakken van de avocado’s en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR AVOCADO'S?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR AVOCADO'S?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw avocado's worden razendsnel gewogen en verpakt

AVOCADO'S: NAUWKEURIG GETELD,
FLEXIBEL EN RAZENDSNEL VERPAKT

Verwerkt in guacamole of een spread, eetrijp in een mooie schaal met een sleeve, of 650 gram in een net. Avocado’s worden op diverse manieren verpakt om aan de vraag van de consument te voldoen. Om verpakkers bij die vraag te ondersteunen biedt JASA innovatieve verpakkingsoplossingen voor het verpakken van avocado’s. Daarbij maakt JASA haar verpakkingsoplossingen zo flexibel mogelijk, zodat de machines voor meerdere oplossingen en verpakkingen gebruikt kunnen worden. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en gewichten. De avocado’s worden allemaal automatisch en zeer nauwkeurig geteld en gewogen, met minimale overgewichten. Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw avocado's worden razendsnel verpakt. 

Meer weten over de verpakkingsoplossingen voor avocado’s van JASA? Neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR AVOCADO'S

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR AVOCADO'S

Maar bij JASA kunt u ook terecht voor uw nieuwe complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn moet worden uitgebreid met extra machines. Mogelijkheden hierin zijn bijvoorbeeld: een multihead weegsysteem, punnet/clamshell ontnesters en transportbanden. Ook de compacte JASA Sleever kan eenvoudig in bestaande lijnen worden geïntegreerd. De kartonnen sleeves kunnen in veel gevallen met de huidige schalen worden gebruikt, alleen het plastic wordt vervangen. Bij uw complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing. Labels of actiestickers aanbrengen? Met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk. Ontwerp uw complete verpakkingslijn voor avocado’s met één betrouwbare partner: JASA Packaging Solutions.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR AVOCADO'S

NAUWKEURIG AFWEGEN EN/OF TELLEN
ROESTVASTSTAAL
KLEINE VOETPRINT
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROBUUSTE & BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer