Fruit Logistica 2019, Bag-2-Paper™

Team JASA is ready for Fruit Logistica 2019

Het afgelopen weekend is er ontzettend hard gewerkt om onze nieuwe stand klaar te krijgen voor Fruit Logistica 2019 en dat is gelukt. Het is een prachtige nieuwe stand geworden, waar u onze nieuwste innovaties kunt bewonderen; Bag-2-Paper™ en de nieuwe sleeve verpakking voor appels. En: beiden zijn 100% geschikt voor recycling. U kunt ons vanaf vandaag tot en met vrijdag 8 februari vinden in hal 9, stand D-14. Het complete JASA verkoopteam staat daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Fruit Logistica 2019, Bag-2-Paper™

Gisteravond organiseerden wij al een meeting voor al onze dealers, om hen te informeren over onze nieuwste verpakkingsinnovaties. De dealermeeting was druk bezocht en iedereen was razend enthousiast over onze nieuwe producten.

Fruit Logistica 2019, Bag-2-Paper™

Bent u ook nieuwsgierig naar onze nieuwe recyclebare verpakkingsoplossingen? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op onze stand op Fruit Logistica 2019 in Berlijn, u vindt ons in hal 9, stand D-14. Geen tijd om langs te komen in Berlijn? Neem dan een kijkje op onze pagina over de Bag-2-Paper of maak gelijk een afspraak met een van onze verkopers. Wij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw producten.

* Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

Bag-2-Paper™ logo

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" indicates required fields

Naam*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.