Logo_Seoul_Food_2019

Seoul Food 2019

Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei is JASA’s Exportmanager Wim van der Meulen aanwezig op de Seoul Food 2019 in Korea. Wim is aanwezig op de stand van onze Koreaanse distributeur K2-Systems. De Seoul Food 2019 wordt dit jaar voor de 37ste keer georganiseerd en is ondertussen uitgegroeid tot de 4de grootste voedselbeurs in Azie. Tijdens deze beurs komen bijna 1400 exposanten en ruim 54.000 bezoekers samen uit 47 landen wereldwijd.

Seoul Food 2019

Waarom Seoul Food 2019?

Er zijn twee gespecialiseerde secties: Foodtec en Food – Technologie en productontwikkeling gaan altijd samen. Op de Seoul Food komen producenten en exposanten uit de voedsel technologie industrie bij elkaar. De Seoul Food probeert deze bedrijven te segmenteren in speciale categorieën, zodat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent om de juiste zakenpartner te vinden.

Speciaal programma; Biz Matching – tijdens de beurs worden er 1 op 1 ontmoetingen tussen overzeese exposanten en lokale partijen georganiseerd om zo de penetratie van buitenlandse bedrijven in de Koreaanse markt te bevorderen.

De beurs wordt elk jaar groter – Actieve communicatie en een goed overzees netwerk zorgen ervoor dat de beurs elk jaar groter en aantrekkelijker wordt voor zowel de bezoekers als de exposanten.

Verschillende interessante seminars gedurende de beurs

Tijdens de Seoul Food 2019 worden er ook diverse Seminars georganiseerd, zoals het Global Distributor Seminar, het Global Korean Buyer Seminar en het Global Food Plaza. Interesse? Je kunt het complete programma raadplegen op de website van de Seoul Food 2019.

Seoul Food Awards

Tijdens de beurs zullen ook de Seoul Food Awards worden uitgereikt. De Awards winnaars worden geselecteerd door een jury, bestaande uit verschillende experts uit de voedselindustrie. Als je interesse hebt in de trends van de Koreaanse markt, dan moet je hier zeker even een kijkje nemen.

Seoul Food Awards 2019

Tot in Seoul!

Wim ontmoet u graag op de Seoul Food 2019 in Korea om u te informeren over onze verpakkingsmogelijkheden voor uw producten. Graag tot ziens in Seoul!

En als u er niet bij kunt zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze verpakkingsspecialisten.

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.