Macfrut 2019

Macfrut 2019

Van 8 tot en met 10 mei 2019 wordt Macfrut voor de 36ste keer georganiseerd in het Rimini Expo Center in Italië. Macfrut is een jaarlijks terugkerende beurs, speciaal voor de fruit- en groenten sector. Elk jaar staan er meer exposanten, zowel uit Italië als uit andere Europese landen en uit verschillende sectoren. Macfrut wordt hiermee steeds een belangrijker event in de internationale fruit- en groenten markt.

JASA is aanwezig met haar laatste innovaties

Exportmanager Natasja Boekel zal samen met Ivo en Denise JASA vertegenwoordigen op de stand van onze dealer SaclarkOp de stand vindt u in ieder geval de JASA Sleever voor appels en de JASA 350CM voor onze nieuwe innovatieve Bag-2-Paper™ verpakking. Tijdens de Fruit Logistica lanceerde wij deze twee nieuwe producten voor het eerst.

De JASA Sleever voor papier is geschikt voor het verpakken van appels, andere fruitsoorten en aardappels in schalen met een kartonnen sleeve. De sleeves zijn 100% geschikt voor recycling. Met onze nieuwe Bag-2-Paper™ verpakkingsmachine, worden 100% papieren* verpakkingen gemaakt via een revolutionaire nieuwe verticale verpakkingstechnologie. Deze verpakt uw producten zonder plastic coating en sluit zonder te sealen. Ook deze verpakking is 100% geschikt voor recycling. Kom langs en laat u informeren over de duurzame papieren verpakkingsmogelijkheden voor uw producten. De Macfrut is elke dag geopend van 9:30 - 18:00 uur.

 

Macfrut 2019

Facts & figures van Macfrut 2018

Benieuwd of Macfrut de moeite waard is om te bezoeken? Dit zijn de belangrijkste cijfers van de vorige editie, Macfrut 2018:

  • 55,000 vierkante meter expositieruimte;
  • Verdeeld over 8 paviljoens;
  • 1.100 exposanten;
  • 43.000 bezoekers, waarvan 25% buitenlandse bezoekers;
  • 1.500 internationale inkopers.
Macfrut 2019

Tropical Fruit Congress

Vorig jaar werd ook voor het eerst het Tropical Fruit Congress georganiseerd tijdens Macfrut. Het Tropical Fruit Congress is het eerste evenement in Europa dat zich specifiek richt op exotisch en tropisch fruit. Drie dagen lang staan er verschillende activiteiten gepland om de huidige trends in de markt te onderzoeken en om technologieën, ontwikkelingen en de laatste innovaties met elkaar te delen.

De eerste dag van het Tropical Fruit Congress is geheel gewijd aan de exotisch sector, dat wil zeggen dat de trends in de markt besproken worden. Daarnaast is er speciale aandacht voor producten als limes, papaja’s en passie fruit. De tweede dag wordt ook wel Pineapple Day genoemd, deze dag is geheel gericht op de productieketen van de ananas. Tijdens de laatste dag zal de Retail handling workshop plaatsvinden, een workshop speciaal voor professionals in de handel en rijping van tropisch fruit. Op de website van Tropical Fruit Congress vind u het hele programma.

Wij zien u graag in Rimini tijdens Macfrut 2019!

U kunt ons vinden in hal B3, standnummer 067.

*Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.