CFIA 2019

JASA Packaging Solutions at CFIA 2019

De CFIA 2019 wordt dit jaar georganiseerd van 12 tot en met 14 maart in Rennes in Frankrijk. Exportmanager Natasja Boekel zal JASA hier vertegenwoordigen op de stand van onze distributeur Hexapac. Op deze stand wordt de nieuwe JASA Sleever voor appels gedemonstreerd samen met een trayopzetter van Teco. De trayopzetter vormt een plat kartonnen bakje in de gewenste vorm, waarna deze gevuld kan worden met appels of andere producten.

De nieuwe sleeves voor appels zijn gemaakt van 100% karton* en in veel gevallen te gebruiken met uw huidige schalen. De sleeve vervangt het folie materiaal wat nu gebruikt wordt om bijvoorbeeld appels te verpakken, daardoor worden de nieuwe verpakkingen 100% geschikt voor recycling. Daarnaast worden de appels en andere fruitsoorten razendsnel verpakt op de JASA Sleever.

CFIA 2019

CFIA 2019 in Rennes, Frankrijk

De Carrefour des Fournisseurs de l’Industrie Agroalimentaire (CFIA) is opgericht in 1997 en heeft als doel om alle Franse en internationale producenten uit alle lagen van de food processing wereld samen te brengen en kennis uit te wisselen. U kunt hierbij denken aan voedselproducenten, verpakkers, machineproducenten, etc. De beurs is overzichtelijk opgedeeld in drie sectoren;

  • Ingredients & IFP (255 exposanten);
  • Equipments & Processes (930 exposanten);
  • Packing & Conditioning (415 exposanten).

Deze 23ste editie van de CFIA staat bol van de innovaties en is daardoor een bezoek meer dan waard. U vindt de stand van Hexapac in de Packing & Conditioning hal.

plattegrond CFIA 2019

De belangrijkste redenen om de CFIA 2019 te bezoeken

Volgens de CFIA 2019 zijn onder andere zijn de volgende redenen het belangrijkst om de beurs te bezoeken; 1600 exposanten onder 1 dak, 1 hal vol met de nieuwste innovaties en ruim 500 werkende machines. Natuurlijk is dit ook het moment om de nieuwe JASA Sleever voor appels te bekijken op de stand van Hexapac.

Zien wij u op de CFIA 2019? U vindt hier de routebeschrijving voor de auto, trein, vliegtuig en bus.

Heeft u geen tijd om de beurs te bezoeken, maar wel interesse in onze nieuwe Sleever voor appels? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw product(en)? Neem dan contact met ons op.

*Disclaimer beschikbaar op jasa.nl

Bekijk hier al het andere nieuws omtrent beurzen.

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contact_NL

"*" indicates required fields

Naam*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.