Bejo Open Dagen 2019

Bejo Open Days 2019

Van 24 tot en met 28 september zijn wij aanwezig op de Bejo Open Dagen 2019 in Warmenhuizen. Tijdens deze Open Dagen laat Bejo Zaden elk jaar zijn nieuwste innovaties zien, waaronder dit jaar de tetraploid hybrid aardappelvariant Oliver F1 en B-Mox, een nieuwe en innovatieve formule voor zaadverbetering.

Wij zullen hier onze nieuwe en prijswinnende Bag-2-Paper™ verpakking laten zien.

Bag-2-Paper™

Bij JASA staat innovatie hoog in het vaandel. Daarom hebben we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines ontwikkeld: Bag-2-Paper™! En het mooie is: het is 100% papier*, zonder plastic coating, de verpakking wordt gesloten zonder te sealen en is 100% geschikt voor recycling. Daarmee is Bag-2-Paper™ een revolutie op het gebied van duurzaam verpakken.

Onze innovatieve Bag-2-Paper™ verticale verpakkingsmachine is uitermate geschikt voor het verduurzamen van verpakkingen voor uw droge producten zoals aardappels, uien, knoflook, sjalotten, noten en zaden, en bloembollen. En dankzij het verticale verpakkingssysteem worden uw producten razendsnel verpakt.

Bejo Open Dagen 2019

Bejo Open Dagen Tours

Tijdens de Bejo Open Dagen worden er dagelijks verschillende tours georganiseerd, waaronder de Seed Quality Tour; waarbij Bejo Zaden laat zien welk process de zaden ondergaan om ervoor te zorgen dat de zaden uit de beste kwaliteit bestaan. Daarnaast worden er dagelijks Research Center Tours georganiseerd, waarbij je een kijkje krijgt in de verschillende afdelingen van Bejo Zaden.

Een impressie van de Open Dagen van 2018

Onderstaand vindt u een impressie video van de Bejo Open Dagen van vorig jaar.

Bezoek JASA tijdens de Bejo Open Dagen

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze stand, waar wij onze nieuwe 100% papieren Bag-2-Paper™ verpakking aan u laten zien. Uiteraard informeert ons verkoopteam u ook graag over onze andere innovatieve verpakkingsmogelijkheden en complete verpakkingslijnen. Heeft u geen tijd om langs te komen tijdens deze Open Dagen, maar heeft u wel interesse in onze verpakkingen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de verpakkingsmogelijkheden voor uw producten.

Bekijk hier al het andere nieuws over papieren verpakkingen

Abonneer
Let me know if

0 Reactions
Inline feedbacks
See all reactions

About us

JASA Packaging Solutions stands for innovation, quality and flexible packaging machines. We are your specialist partner in the development of vertical packaging machines, Sleevers, and complete weighing and packaging lines.

Privacy statement

Disclaimer

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.