AARDAPPELEN VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN

COMPLETE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN VOOR AARDAPPELEN

COMPLETE VERPAKKINGS-OPLOSSINGEN VOOR AARDAPPELEN

Krieltjes in een éénpersoonsverpakking, geschilde en voorgekookte aardappelen en aardappelschijfjes in zakjes, aardappelen in een ovenschaal die zo in de oven gezet kan worden, tien kilo aardappelen in een plastic zak, een kilo’tje aardappelen in een duurzame Bag-2-Paper™. Bij JASA is het allemaal mogelijk. JASA biedt diverse innovatieve verpakkingsoplossingen voor aardappelen. Voor verschillende verpakkingen in diverse maten bent u bij JASA aan het juiste adres. Naast het wegen en verpakken bieden wij de mogelijkheid voor het sorteren met de optische sorteermachine Newtec Celox-P-UHD. Deze machine sorteert uw aardappelen op maat, vorm en kwaliteit. Hierdoor is voorsortering overbodig. Daarbij gaat het sorteerproces razendsnel en uiterst nauwkeurig. 

JASA levert én installeert de complete aardappellijn: van de aanvoer van de producten, tot het wegen en verpakken van de schalen en al dan niet gerobotiseerd vullen van omdozen of pallets.

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGSLIJNEN VOOR AARDAPPELEN?

MEER WETEN OVER JASA'S
VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR AARDAPPELEN?

Ontwerp je complete verpakkingslijn met één partner

Nauwkeurige razendsnelle wegers, minimale overgewichten

Hygiënisch design;
snel en makkelijk te reinigen

Uw aardappelen worden razendsnel gewogen en verpakt

AARDAPPELEN: ALLE SOORTEN EN MATEN
NAAR UW WENS (DUURZAAM) VERPAKT

Kleine verpakkingen, grote verpakkingen, pillow of doy-style; JASA heeft voor iedere verpakkingswens de juiste oplossing. Daarbij hebben we voor aardappelen een innovatieve papierverpakking die 100% geschikt is voor recycling: een kartonnen schaalverpakking met een mooie sleeve eromheen. Daarnaast kwam JASA in 2019 met een ware innovatie: de Bag-2-Paper™. Deze papierverpakking wordt gemaakt op de JASA verticale verpakkingsmachines zonder dat er geseald hoeft te worden en heeft dus geen plastic coating aan de binnenzijde van de verpakking. 

Daarbij maakt JASA haar verpakkingsoplossingen zo flexibel mogelijk, zodat de machines voor meerdere oplossingen en verpakkingen gebruikt kunnen worden. U wisselt snel en eenvoudig tussen verschillende verpakkingsmaterialen, verpakkingsvormen en gewichten. De aardappelen worden allemaal automatisch en zeer nauwkeurig gewogen, met minimale overgewichten. Die flexibiliteit doet niets af aan de snelheid; uw aardappelen worden razendsnel verpakt.

Meer weten over de verpakkingsoplossingen voor aardappelen van JASA? Hier leest u er meer over, of neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen!

COMPLETE VERPAKKINGSLIJNEN VOOR AARDAPPELEN

COMPLETE VERPAKKINGS-LIJNEN VOOR AARDAPPELEN

Aardappel-verticaal

Bent u op zoek naar een horizontale verpakkingslijn, of is een verticale verpakkingslijn geschikter voor uw aardappelen? In alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete verpakkingsoplossing. Afhankelijk van uw verpakkingsvraag bekijkt JASA of uw lijn kan worden uitgebreid met de beste opties. Mogelijkheden hierin zijn onder andere: JASA’s verticale vorm, vul- en sluitmachines, een zeer nauwkeurige hogesnelheidsweger, vulstations, ontnesters en bijbehorende invoer- en uitvoerbanen. Bij deze complete verpakkingslijn wordt ook gekeken naar de gewenste maten en geschikte verpakkingsoplossing; bedrukt of onbedrukt folie, labels of actiestickers, met de complete verpakkingslijnen van JASA is het allemaal mogelijk.

VOORDELEN VAN EEN VERPAKKINGSLIJN
VAN JASA VOOR AARDAPPELEN

NAUWKEURIG AFWEGEN
ROESTVASTSTAAL
KLEINE VOETPRINT
HYGIËNISCH DESIGN; SNEL EN EN MAKKELIJK TE REINIGEN
ONDERHOUDS- EN GEBRUIKS-VRIENDELIJK
ROBUUSTE & BETROUWBARE VERPAKKINGSLIJN

ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer