JASA staat voor innovatie. Out of the box denken is JASA’s tweede natuur, waarmee we onze klanten innovaties en slimme verpakkingsoplossingen bieden. Daarbij hebben we al ruim 35 jaar ervaring als system integrator en nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het totale sorteer-, weeg- en verpakkingsproces voor onze rekening; van de aanvoer van producten tot het wegen, en het al dan niet gerobotiseerd vullen en sluiten van de verpakkingen.

Bij de ontwikkeling van die oplossingen vindt JASA het belangrijk om een bijdrage te leveren aan zowel het reduceren van (plastic) verpakkingsmateriaal, het verminderen van energieverbruik, alsook het ontwerpen van onderhoudsvriendelijke systemen.

Aardappelen, groenten en fruit

Snel, flexibel, vernieuwend. Als system integrator biedt JASA innovatieve verpakkingsoplossingen voor aardappelen, groenten en fruit. Juist voor het verpakken van deze natuurproducten is flexibiliteit essentieel en daar zijn de verpakkingslijnen van JASA op ingericht.

Bij het ontwerpen van oplossingen luisteren we altijd goed naar de wensen van onze klanten. We hebben dan ook innovatieve weeg- en verpakkingslijnen en plasticvrije verpakkingen voor zowel onbewerkte producten zoals appels, peren en kiwi’s, als voor convenience producten zoals maaltijdsalades en emmertjes met snacktomaten. Als autoriteit op het gebied van het verpakken van AGF vindt JASA uw nieuwe totaaloplossing.

Vlees, vis, tapas en snacks

Van diepgevroren kipnuggets tot vettige en in olie bewerkte producten zoals olijven; in alle gevallen kunt u bij JASA terecht voor uw complete weeg- en verpakkingsoplossing.

JASA is een bewezen succesvolle en betrouwbare partner voor weeg- en verpakkingslijnen voor vlees, vis, tapas en snacks.

De verpakkingsoplossingen van JASA zijn bijzonder flexibel, uiteraard hygiënisch ontworpen en u kunt in zeer korte omsteltijden eenvoudig wisselen tussen verschillende afmetingen, verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Indien gewenst zijn de verpakkingslijnen volledig geautomatiseerd.

Nieuws

Unieke lancering onder de papieren verpakkingen

Interview met Alies Padding (NNZ) en Ivo Luijckx (JASA) Vanuit de verpakkingsindustrie klinkt de vraag om ...
Lees meer

Duurzaamheid; fenaco maakt het verschil

Interview met Jörg schär Fenaco is een landbouwcoöperatie in Zwitserland. Het uitgangspunt van fenaco: 'de la ...
Lees meer
Jasa foto Eduard

De opkomst van de papierverpakking

Interview met Eduard de Haan Tussen de jaren '50 en 2017 is er naar schatting 9,2 ...
Lees meer

Beurzen

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Vacatures

Magazijn Medewerker

Vacature: Magazijn Medewerker Solliciteer direct! Hou je van uitpakken, inpakken, sorteren en opruimen? Ben je van ...
Lees meer

Teamleider Magazijn

Vacature: Teamleider Magazijn Solliciteer direct! Teamleider Magazijn bij JASA, wat doe je dan? Als teamleider in ...
Lees meer
Sales Engineer vacature bij JASA

Mechanical Engineer

Vacature: Mechanical Engineer Solliciteer direct! Mechanical Engineer bij het Projecten team van JASA, wat doe je ...
Lees meer

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over ons

JASA Packaging Solutions is een internationaal opererende producent van verpakkingsmachines, sleevers en specialist in verpakkingslijnen.

Privacy statement

Disclaimer